READY, SET, TAKEOFF..

Vi har fået en propelplads ledig, kunne du tænke dig at være en del af et spændende fællesskab?

Et kontorfællesskab i første klasse

Det skal være fedt at gå på arbejde! Derfor har vi i Propelhuset sørget for, at de fysiske rammer og det sociale miljø altid er i første klasse. Med en kontorplads får du som pilot i Propelhuset en lang række initativer, fordele og faciliteter, som er med til at gøre hverdagen lidt sjovere. 

Propelhuset - pil ned
01

Vingeplads eller fast Pilotplads

Uanset dit behov, så har vi med garanti den rigtige pladsbillet til dig i Propelhuset. Vælg mellem en Vingeplads eller fast Flyverplads, som begge er udstyret med ekstragod benplads og skyhøjt serviceniveau. Med en Flyverplads følger desuden kontorplads med hæve- og sænkebord, kontorstol, skuffesystem og lampe. 

02

Fælles faciliteter

Propelhuset er dejligt rummende og udover de faste kontorpladser og vingepladser, er der flere fælles faciliteter, som vores piloter har fuld adgang til, herunder frokoststue, loungeområde med sofaer, tagterrasse og printerrum. Man er velkommen til at færdes i hele Propelhuset, og der er også mulighed for at låne lokalerne til arrangementer. 

03

Kreative mødelokaler

Propelhuset rummer fede mødelokaler og -arealer, som kan bookes og bruges til at holde møder med samarbejdspartnere eller kolleger. Vælg mellem Kontroltårnet, Loungen eller Cockpittet, hvor der hverken er gået på kompromis med de funktionelle eller kreative rammer.

 

04

Komplet kaffebar

Propelhuset er udstyret med en komplet kaffe-, te- og kakaobar, som altid er åben for vores piloter og besøgende i huset. Uanset om du foretrækker en lækker Dobbelt Espresso, Caffé Latte eller en helt almindelig sort kop kaffe, så har vi lækre Arabica og Robusta bønner klar til en friskkværnet kop kaffe.

05

Sociale arrangementer

Det sociale er vigtigt i Propelhuset, og vi samler derfor ofte piloterne til forskellige sociale arrangementer, hvor gode historier fra de fire verdenshjørner kan blive delt. Som pilot vil du blive en del af et tæt fællesskab, hvor vi mødes til fredagscafé, beboermøde, julefrokost, sommerfest og meget mere. 

06

Sparring og markedsføring

Som pilot får du del af den unikke sparring, vi har indbyrdes med hinanden, hvor vi desuden med jævne mellemrum inviterer til åbne netværksmøder i huset. Vi gør meget ud af at markedsføre hinandens kompetencer og virksomheder bl.a. på vores sociale medier, så vi alle får gavn af at være en del af Propelhuset.

07

Lækker tagterrasse

Glem alt om Miami, Italien eller Dubai! På vores 100 m2 store tagterrasse i Propelhuset er der (næsten) altid sol, kolde drinks og god stemning. Med terrassen har vores piloter altid direkte adgang til en skøn get-away eller et friskt pusterum på arbejdspladsen. 

Du får

Nøglefri adgang 24/7

Fibernet 100/100

Rengøring

Frugtordning

Central beliggenhed

Printerrum

Følg med på

Kom med op i vores helikopterperspektiv og se de mange ting, der sker i Propelhuset

Vil du med 
på vores flyvetur?

I Propelhuset har vi skabt det fedeste og mest flyvende kontorfællesskab for selvstændige og iværksættere!

Leder du efter kreative rammer, hvor du har mulighed for komme fast eller et par gange om ugen, så garanterer vi et både sjovt, inspirerende og sikkert take-off hos os.

Oplev Propelhuset
bubble